Wellnesstuin

Waant u zich in een oase van rust en geniet van een hemels verblijf in de luxe wellnesstuin. De wellnesstuin is dé nieuwste toevoeging binnen het aanbod van H-H-Wellness. Ultieme ontspanning beleven in luxe sferen met alleen uw naaste(n)? In elk seizoen mogelijk bij H-H-Wellness en privacy gegarandeerd.

De exclusieve wellnesstuin is uitgerust met een overdekte en geïsoleerde relaxruimte en jacuzzi. Ook kunt u heerlijk wegdromen bij de sfeerhaard, waarbij u kunt genieten van rustgevende geluiden of (eigen) muziek. De wellnesstuin bevat een muziekinstallatie met Bluetooth, een Smart TV en gratis WiFi. Wanneer u toe bent aan verfrissing en even wilt bijkomen, kunt u gebruik maken van de barrelsauna en regendouche welke uiteraard ook niet kunnen ontbreken.

Om de ontspanningsbeleving compleet te maken, biedt H-H-Wellness professionele massages aan in de salon gelegen naast de tuin, waardoor u alleen, met z’n tweeën of in groepsverband weer in balans raakt.

In de studio bent u aan het juiste adres voor een hammamarrangement, hotstone- of kruidenstempelmassage of een heerlijke ontspanningsmassage. Ook kunt u hier terecht voor een gezichtsmassage met Guashatechniek. Na afloop voelt u zich als herboren. H-H-Wellness beschikt over een breed aanbod aan behandelingen en arrangementen. Voorbeelden van dergelijke arrangementen zijn: Hammam-, verwen XL-, romantisch- en het vriendinnenarrangement. Voor meer mogelijkheden of eigen ideeën, aarzel niet om contact op te nemen. Wij denken graag met u mee.

Maximaal 4 peronen.

Klik hier voor de tarieven.

Frame slider phone