Veelgestelde vragen

j

Wellnesstuin

j

Behandelingen

j

Beauty

Vragen

Wat zijn de openingstijden?

Kijk onderaan op de website of op de contactpagina voor de openingstijden.

Hoe kan ik een afspraak maken?
Je kunt mij bereiken op 06- 51589399, dagelijks van 10.00u - 20.00u. Misschien ben ik aan het masseren en neem ik niet op, spreek dan gerust een bericht in. Ook kun je een bericht sturen via ons contact formulier. Heb je een arrangement of behandeling via onze site gekocht dan kun je hier je afspraak inplannen.
Wat als ik verhinderd ben?

Ben je verhinderd voor een reeds gemaakte afspraak, dan dit graag uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch melden! Doe je dit niet binnen 24 uur, dan ben ik genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen.

Waar kan ik het saldo van mijn cadeaubon controleren?

Op de pagina Cadeaubon Saldo kun je de cadeaubon code invullen en kijken welk bedrag er open staat.

Wanneer kan ik niet gemasseerd worden?

In sommige gevallen, zogenaamde contra- indicaties, kan er niet of gedeeltelijk gemasseerd worden.

Volledige contra-indicaties (geen massage):

Koorts
Infectieziektes
Hernia
Besmettelijke huidaandoeningen
Gebruik van antibiotica
Slechte algemene gezondheid
Zwangerschapsmassage; indien de zwangerschap niet op een normale manier verloopt, graag altijd eerst de behandelend arts raadplegen of een massage geschikt is.
Kanker, indien de behandelend arts niet akkoord gaat met het ondergaan van een massage, check dus in dit geval altijd eerst je arts! Zachte strijkingen / aanrakingen zijn vaak prima, maar diepere stimulerende massagetechnieken worden door mij afgeraden.
Gedeeltelijke contra-indicaties (plaatselijk geen massage):

Plaatselijke ontstekingen van de huid
Spataderen
Open wonden
Plaatselijke fractuur
Indien je onder behandeling bent bij een arts dan dien je dit bij mij te melden. Indien je gezondheidsproblemen voor mij verzwijgt en toch een behandeling ondergaat, dan kan ik hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Ook niet als gezondheidsproblemen bij jouzelf nog niet bekend zijn.

Als je niet zeker weet of je met jouw gezondheidsklacht gemasseerd mag worden, raadpleeg dan eerst je arts!
Ben je allergisch voor bepaalde olien op je huid, dan graag dit kenbaar maken i.v.m. het gebruik van (etherische) olie.

Masseer je ook mannen?
Naast vrouwen, kunnen zowel mannen als kinderen gemasseerd worden/bij mij terecht.
Waar moet ik rekening mee houden voor ik gemasseerd wordt?

Houd met het volgende rekening voordat je langskomt voor een massage:

Ik ga ervan uit dat je bekend bent met mijn Algemene Voorwaarden, indien je een behandeling ondergaat.

Klik hier voor de voorwaarden.

Zorg dat je op tijd bent. Je kunt via de ingang plaatsnemen in de showroom, Neem gerust een kopje koffie of thee, Op de afgesproken tijd haal ik je op.
Mijn massageruimte bevindt zich op de eerste verdieping, je zult 1 trap op moeten lopen.
Je hoeft geen eigen handdoeken mee te nemen.
Vanuit hygiënisch oogpunt ga ik ervan uit dat je hetzij gedoucht dan wel gewassen bent, voordat je gemasseerd wordt. Dat is niet alleen voor mij prettiger om te werken, maar ook voor jezelf om de behandeling te ondergaan. Als ik van mening ben dat je niet voldoet aan deze eis, dan kan ik de massage annuleren.

Zorg dat je iets gegeten hebt voor de massage. Echter niet teveel en niet te weinig. Zowel met een overvolle als lege maag zul je niet geheel kunnen ontspannen en wellicht ongemak ervaren.

Betaling kan via contant geld.

Ga voor de massage nog even naar het toilet. Een volle blaas tijdens de massage is erg vervelend.

Zet je mobiel uit, zodat je tijdens de behandeling niet gestoord kunt worden.
Doe je sieraden af, zodat deze niet in de weg zitten.

Bij je eerste bezoek zal ik kort een aantal vragen met je doornemen omtrent je medische achtergrond. Dit is noodzakelijk voor mij om te weten, zodat ik je op de juiste wijze behandel.
Ik zal je vragen wat je wel of niet prettig vindt bij een massage of waar ik extra aandacht aan mag geven. Veel mensen vinden het bijvoorbeeld fijn om extra aandacht aan de nek, schouders en/of rug te geven.
Ik zal je van tevoren vertellen wat ik bij een behandeling ga doen.Het staat bij mij voorop dat je je prettig en ontspannen voelt tijdens de massage. Is er iets wat je niet prettig vindt, dan kun je dit gewoon aangeven. Mag de massage wat zachter of juist steviger, ook dit is geen enkel probleem.
Na afloop zal ik vragen of de behandeling naar verwachting is verlopen.

Welke kleding moet ik uitdoen of aanhouden?
Dit ligt helemaal aan de massage die je wilt ontvangen. Bij de volledige ontspanningsmassage en klassieke massage dient de kleding uit te zijn. Een BH mag je aanhouden of uitdoen, wat je zelf fijn vindt. Gedurende de massage vraag ik je je slip aan te houden. Zorg er wel voor dat deze niet te groot/ lang is. Wil je alleen een rugmassage of hoofdpijnmassage, dan hoef je alleen de bovenkleding uit te trekken. Tijdens de massage wordt het lichaam met handdoeken discreet bedekt en wordt alleen het te masseren deel ontbloot. Ben je onzeker over een bepaald lichaamsdeel en wil je daar het liefst kleding over heen aanhouden? Vraag me gerust of dit kan, dan kijken we samen hoe we dit eventueel aan kunnen pakken!
Wat zijn de afmetingen en draagkracht van de massagetafel?
Je zou het misschien niet zeggen, maar een gemiddelde massagetafel kan zeker wel tot 150kg gewicht dragen. De breedte van de tafel is 71cm, met armleuningen 92cm. De lengte is 1.95m, met hoofdsteun 2.23m.
Geef je ook erotische of tantrische massages?

Nee, in mijn praktijk worden geen erotische of tantrische massages gegeven.

Mag er gepraat worden tijdens de massage?
Als je dit prettig vindt, dan sta ik hier zeker voor open. Ik zal zelf niet zomaar beginnen met een gesprek, aangezien je voor je ontspanning komt. Voel je niet bezwaard t.o.v. mij als je niet wilt praten, vaak masseer ik in alle stilte. Niets is zo lekker als even helemaal wegdromen!
Waarom moet ik na de massage voldoende water drinken?

Bij een massagebehandeling komen er veel afvalstoffen vrij. Het water zal je nieren helpen om deze stoffen zo snel mogelijk uit je lichaam af te voeren. Drink je niet genoeg na de massage, dan kan dit hoofdpijn, misselijkheid en/of vermoeidheid veroorzaken.

Wat voor een olie wordt er gebruikt?
Als basisolie maak ik op dit moment gebruik van kruiden olie/ Anti Stres, deze olie is mild, voedend voor de huid en zit boordevol vitaminen! Deze olie wordt meestal ook goed verdragen door gevoelige huiden. Ik beschik over etherische olien die ik kan mengen met de basisolie. Dit vanwege hun heerlijke geur en werking op het lichaam en de emotie. Denk aan bijvoorbeeld lavendel voor een ontspannende, kalmerende werking of eucalyptus olie voor een zuiverende en verfrissende werking. Ik pas die olie toe die ik op dat moment het beste vind passen. Heb je zelf een voorkeur, laat me dit dan van tevoren weten dan pas ik het aan aan jouw wensen! Uiteraard mag je ook je eigen olie meenemen indien je dat prettig vindt! Heb je een allergie, graag hoor ik dat ook i.v.m. het gebruik van het soort olie.